Jdi na obsah Jdi na menu

Akce IPA 2019

31. 5. 2019

Akce IPA 2019

Českosaské Švýcarsko a Dráždany

 

Kdy:  31.5.2019 – 2.6.2019

 

Lokalita:  Českosaské Švýcarsko a Drážďany

 

Program

1. den

odjezd v dopoledních hodinách do Jánské - Rabštejna, prohlídka německé letecké podzemní továrny Rabštejn z druhé světové války, prohlídka trvá asi 3 hod., pak odjezd do blízkého Hřenska na ubytování do hotelu Praha

 

2. den

po snídani odjezd k Bad Schandau - Postelwitz za hranice na túru pískovcovými skalami Schrammsteiny. Výstup po kovových schodištích na pískovcovou plošinu s pěknými vyhlídkami na okolní skalní věže Schrammsteinů, kaňon Labe a stolové hory. Dále po plošine do vnitrozemí po cestě Malerweg k Andělským schdům / Hellige Stiege / a po nich sestup do obce Schmilka a dále pěšky k hotelu. Večer plánovaný raut.

 

3. den

po snídani odjezd  k jezernímu zámku Moritzburg u Drážďan jeho venkovní prohlídka včetně zahrady, dále přejezd do Drážďan, prohlídka historického centra, která může být spojena s možností navšívit světoznámou galerii ve Zwingeru, případně podzemní pevnost Dráďany nebo jednu z největších zbrojnic na světě umístěnou v zámku a pod. dle vlastního uvážení, zájmu a času. V pozdních odpoledních hodinách odjezd domů.

 

kontakt vedoucí zájezdu : e-mail: ostrovan175@seznam.cz, tel. 9742822315 nebo 725375081

 

S pozdravem

Servo per Amikeco

 

Zdeněk Pálka

 

Info ke stažení ZDE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář